Japonský nůž Tojiro Santoku.
Nůž Santoku je nejprodávanějším typem japonského nože.
Je všestranným pomocníkem ke krájení zeleniny, ovoce a bylinek či při porcování ryb a krájení masa.
Nůž Santoku, stejně jako sekáček Nakiri, nakrájí zeleninu na slabé proužky nebo na přesné drobné kostičky.
Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele.
Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v několika vrstvách.
Čepel je vyrobena z damascénské oceli - 63 vrstev.
Rukojeť je vyrobena z magnolie a skvěle padne do ruky.
Nůž je dodáván v krabičce s ochranným pouzdrem čepele.
Nenechávejte nůž ve vlhkém prostředí a omývejte ho pouze v ruce.
Vyrobeno v Japonsku.